Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaBunga Bunga Mamaia Nord

Bunga Bunga Resort Mamaia Nord, este amplasat in noua stațiune de pe litoral - Mamaia Nord. Complexul clasificat la 3*** este situat la aproximativ 150 m de cea mai frumoasa plaja a litoralului romanesc in imediata apropiere a plajelor Mackerel, Massaranduba, Taboo Beach, Caraibe. La aproximativ 800 m se desfășoară anual renumitul festival internațional de muzica Sunwaves. Pentru amatorii vieții de noapte, faimoasele cluburi din Romania: EGO, FRATELLI, LOFT sunt la îndemâna.
Orașul Năvodari este situat la 4 km iar centrul stațiunii Mamaia la 7 km. Accesul la locație se poate face cu autoturismul personal sau cu mijloacele de transport in comun, stația de microbuz aflându-se la doar 400 m.
Complexul a fost dat in folosința in anul 2015-2016 si dispune de 10 camere duble si 3 apartamente. Design-ul camerelor este modern iar saltelele sunt foarte confortabile (din spuma poliuretanica). Camerele au in dotare: pat matrimonial 1.60 x 2.00 m, TV LED cu diagonala de 81 cm, minibar, aer condiționat inverter, uscător de par. Baia are locul de dus extrem de generos (walk-in shower) despărțit de restul băii cu un paravan de sticla securizat. Internet WI-FI cu putere mare este disponibil peste tot in locație. Parcarea gratuita este disponibila in incinta.
Încăpând cu sezonul estival 2022 au fost adăugate noi facilitați pentru turiștii:
- Restaurant-terasa si bar unde se servește mic dejun, prânz si cina.
- Piscina ifinity este cu apa încălzita. Sunt folosite tehnologii moderne de filtrare si clorinizare prin descompunerea sării. Șezlongul la piscina este gratuit in limita locurilor disponibile.
- Camerele de la parter au terasa dotata cu măsuța si scaune
- Parcare gratuita - la proprietate, in limita locurilor disponibile
- In colaborare cu Taboo Beach, la plaja, al 2-lea șezlong este asigurat gratuit pentru turiștii Bunga Bunga. Plaja este naturala, nu este marita ca in statiunea Mamaia.
Mulțumim turiștilor noi sau fideli care ne-au trecut pragul. Aprecierea lor privind locația si serviciile s-a concretizat in Booking Award 2022 (NOTA 9,3) si in recenziile pozitive de pe pagina noastră de FB.

Suntem convinsi ca va veti simti minunat in locatia noastra si veti reveni cu placere!
Va asteptam!

- 10 camere duble. Unele camere sunt situate la parter, altele la etaj, unele camere au balcon, altele (la parter) au propria terasa cu masute si scaune.
- 3 suite (apartamente) situate la etaj. Toate suitele au balcon
- Aproape de plaja (150 m)
- Parcare in incinta in limita locurilor disponibile – asigurata gratuit,
- Internet WI-FI – gratuit
- Zona de relaxare
- Piscina infinity incalzita si cu salinizare
- Restaurant-terasa si bar
<

Camere

Camera Dubla
Suita