Verifica disponibilitatea si tarifele

Check-in
Check-outSPERAM SA TE VEDEM IN CURAND!
UN LOC PENTRU EXPERIENTA SI BUCURII DE VIATA!

Fie ca vorbim despre vacanță, concediu, zile libere sau doar un weekend cu prietenii sau cu familia ne duce cu gândul la relaxare, petrecere și multe alte activități care să ne scoată din ritmul frenetic al lucrului de zi cu zi.Iar pentru ca totul să fie așa cum îți dorești Casa Lipan îți pune la dispoziție spațiul ideal pentru a armoniza toate acestea.

La Casa Lipan vei avea acces la 6 camere cu baie proprie, complet mobilate cu pat matrimonial, TV LED și acces gratuit la WIFI (pentru rezervare integral), gata să găzduiască un grup de maxim 12 persoane si poate să reprezinte o soluție ideală pentru o sedere pe termen mai lung pentru familii, grup de prieteni sau pretențiosi.

În corpul principal, la parter vei găsi un hol din care se intră în cele 3 camere cu baie proprie și la etaj la fel, încă 3 camere cu baie proprie.
În corpul secundar, ți-am pregătit un spațiu pentru relaxare, în care vei găsi bucătăria complet utilată în stil American cu spațiu pentru servit masa și dotat cu sistem audio, TV, internet WIFI, dar si cu spațiu dedicat pentru jocuri de societate, totul într-o încăpere spațioasă și ideală pentru a petrece timp alături de cei dragi.

Terasa reprezintă o mică oază de liniște și relaxare. Vei avea propriul tău colț în care poți medita și uita pentru o clipă de haosul cotidian care te așteaptă afară. Te conectezi cu natura, socializezi și este o zona ideala atat vara cat si iarna, mai ales pentru petrecerea timpului cu prietenii. Vei avea parte de o priveliște completă a mediului înconjurător. Lumina de afară va pătrunde cu succes în casa și va crea o atmosferă caldă. Astfel, momentele alocate lecturii se vor desfășura mult mai ușor. Te poți bucura liniștit/ă de cafeaua sau ciocolata caldă și de peisajul de poveste. Îți vei lua imediat porția necesară de energie și voie bună.

Curtea Casa Lipan – un colț magic al naturii!
Într-o suprafață de 1500 mp, vei beneficia de un cadru natural extins, în care te poți bucura de relaxarea ta în balansoar și hamac, sau te poți bucura de soare și aerul cald într-un șezlong.
Ai acces la foișorul nostru special amenajat pentru ca tu să servești o cină copioasă, aproape de grătarul amplasat pentru bunătățile pe care vrei să le pregătești.
Dacă vrei să le oferi copiilor tăi un spațiu unde se pot destinde, în curtea Casei Lipan vei găsi spații de joacă amenajate pentru copii cu tobogan, leagăn, trambulină, pentru ca cei mici să se bucură de joaca în aer liber.

Dacă și tu ți-ai dorit de mult timp să găsești un loc în România unde să poți admira atât apa cât și muntele, Colibița este locul ideal! Numită și “Marea de la munte”, Colibița oferă tuturor trecătorilor și vizitatorilor o oază de liniște, de relaxare și de conexiune atât cu „marea” cât și cu muntele.
La câțiva pași de locatia noastra, veți întâlni un centru spa care combină armonios seninătatea și meditația.Fii oaspetele nostru și relaxați-vă în spa-ul din apropiere, un loc amenajat cu un design autentic, unde frumusețea, confortul, cunoștințele și grija sunt echilibrate pentru a crea o experiență de reînviorare memorabilă.
Spa-ul se află la 50m, aceasta însemnând o completare perfectă a vacanței dumneavoastră. Vă veți bucura de peisaje minunate cu păduri, munți si lac, şi de aerul bun si pur – reper al Colibiței recent oficializat prin măsurătorile autorităților bistrițene; lucru pe care colibițarii devotați îl știau de mult, că de-aia își petreceau acolo verile la un bronz sănătos și un vin rece.
Colibița se bucură de o amplasare pitorească unde frumusețea sălbăticiei și puritatea aerului par desprinse dintr-o poveste. Proprietățile aerului din această zonă sunt cunoscute ca fiind vindecătoare, iar acesta este încă un motiv pentru care merită să vizitezi această zonă.
Casa Lipan îți oferă un refugiu pentru a te bucura de toate valorile naturii și de aventura pe care urmează sa o începi.
Relaxează-ți mintea și corpul în timp ce ești legănat de adierea vântului într-un hamac sau întins pe iarbă.

Ia-ți prietenii, partenerul, părinții sau orice persoană alături de care vrei să te trăiești momente unice în natură!

Și nu uita, oaspeții de la Casa Lipan sunt încântați de cafeaua și ceaiul ce se oferă din partea casei! Iar de tradiționala pălincă de Transilvania nici nu mai spunem, pentru cei amatori de a o proba!