Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadademo_hotel

Pensiunea Drill din Sfantu Gheorghe

O oază de relaxare

Pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 10 adulți și 7 copii în 7 spații de cazare. Este o unitate de cazare nouă, care a fost finalizată în toamna anului 2019 și a fost clasificată cu 4 margarete. De altfel pe parcursul anului 2020 a avut parte de oaspeți încântați de locație, servicii și de specialitățile culinare.

Altfel spus pensiunea Drill deține 5 camere de cazare, 2 apartamente, spațiu de servit masa, spațiu de petrecere și joc, bucătărie, baie de serviciu, terasă, foișor, dar și o curte generoasă pentru activități în aer liber și pescuit chiar din curtea pensiunii pe canal. Camerele duble matrimoniale sunt spațioase și dotate cu mobilier nou printre care precizăm: paturi matrimoniale cu saltele de calitate superioară (PREVI), noptiere, veioze, comodă tv, dressing, minifrigider, televizor, aparat de aer condiționat, mobilierul din camere fiind astfel ales cu grijă și achiziționat de la IKEA.

Un aspect important de precizat este faptul că fiecare cameră deține o baie proprie. Iar aceasta conține grup sanitar nou, lavoar, duș cu paravan de sticlă securizată de 8 mm, apă caldă non-stop, calorifer electric, uscător de păr, halate și prosoape de baie. Cât despre spațiul de servit masa și acesta a fost dotat cu mobilier nou de la IKEA din care amintim: televizor, aparat de aer condiționat și tot ce este necesar pentru a servi preparate tradiționale din pește în special, dar și alte diverse preparate și chiar deserturi pregătite în bucătăria proprie.

Mai mult decât atât pensiunea Drill este o pensiune liniștită în cadrul căreia oaspeții vin pentru a se bucura și admira frumusețile Deltei și pentru a savura preparatele din pește gătite în mod tradițional. Iar pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspeților, în cadrul pensiunii nu este permisă ascultarea muzicii dată la maximum sau organizarea de petreceri „zgomotoase” până dimineață.

Se poate asculta muzică până la ore mai înaintate din noapte, dar la un volum care să nu deranjeze somnul celor din jur. Prin urmare cei care își doresc să petreacă aici clipe minunate și mai mult decât atât să aibă parte de excursii și atracții nenumărate vă așteptăm la pensiunea Drill, în Sfântu Gheorghe.

Camere

BUNK BED
Camera Luxury