Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaHotel Jakuzzi

Hotel Jakuzzi, oază de liniște, relaxare și confort, aproape de plajă, dar departe de trafic și zgomot, este locul ideal de cazare în Vama Veche. Spațiile de cazare sunt amenajate în stil shabby chic și îmbină nostalgia vechii Vămi cu confortul contemporan.
Curtea interioară, spațioasă, este un refugiu cu vegetație luxuriantă cu iz mediteranean, cu zone umbrite și gazon, cu hamace și sezlonguri. Reprezintă locul perfect pentru destindere sau tele-working și foisor. Spațiul închis al curții oferă un plus de siguranță celor mici, care se pot bucura de locul de joacă. Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care încă mai pretuiește vegetația din abundență și care consideră armonia cu natura un „must have”.

Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu copii. Cazarea se face în două corpuri de clădire. Camerele fiind dotate cu aer conditinat, televizor, cabina de dus, uscator de par. Alte servicii oferite sunt: terasa, bar-bufet, mic-dejun, WiFi gratuit, parcare, jocuri de societate, închiriere narghilea, biciclete.

Camere

Apartament 2 camere BelHouse
Apartament familial duplex
Camera dubla BelHouse
Camera Queen cu balcon
Camera Queen cu vedere la gradină
Camera standard BelHouse
Camera tripla BelHouse
Garsonieră Junior suite