Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioada
Hotel Wels

Hotel WELS 4*, integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita si relaxare deplina.
Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire generoasa la Dunare, pajiste si miniplaja pana la buza apei, va ofera servicii de calitate si confort prin 17 camere de cazare spatioase, sala de conferinta ( 35 locuri ) / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa in aer liber cu vedere la Dunare.
Puteti accesa hotelul direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.
Hotel WELS 4* va pune la dispozitie 34 locuri de cazare intr-un total de 17 camere din care 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ).
„Delta are ceva aparte, care te face sa te indragostesti iremediabil de ea. Aerul, apa, vegetatia.”

- incluse in tariful de cazare: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton;
- contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit

Camere

2 Duble twin la Gradina cu balcon / Doubling
Dubla twin la Dunare cu balcon
Dubla twin la gradina cu balcon
Dubla twin la gradina fara balcon
Matrimoniala la Dunare cu balcon