Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaStil Old Town

Stil Old Town este o locatie unica in Bucuresti prin amplasarea si caracteristicile sale arhitecturale
Accesul in cladire se face prin Strada Gabroveni, inscrisa in 2010 pe Lista monumentelor istorice din Municipiu Bucuresti.
Cladirea noastra dateaza inca din anul 1905 si incepand cu 2016 a urmat un lung procces de reabilitare si consolidare a structurii fiind terminata la sfarsitul anului 2019.
Proaspat deschis Hotel Stil Old Town va asteapta sa va bucurati de istoria Orasului, denumit odata Micul Paris. Totodata aveti acces pietonal la o întreagă galerie de magazine, puburi, fast-fooduri, pizzerii etc
Cu ajutorul unor designeri tineri cu viziune, am reusit sa pastram elementele arhitecturale originale sau le-am reprodus cu exactitate atat in exterior cat si in interior. Hotelul dispune de 4 categorii de camere: Junior Suite, Senior Suite, Petite Room si Romantic Room.
Hotelul nostru dispune de incuietori digitale de la intrare pana la accesul in camera. Fiecare usa are o yala smart cu un nivel ridicat de securitate Accesul în locaţie si in camera se va face prin tastarea unui cod pin care il veti primi prin mesaj numai dupa achitarea camerei.
Acest sistem va permite sa faceti singuri check-in nefiind nevoie sa fiti asistati de personalul din receptie. Simplu şi comod!

- Transfer de la și/sau la aeroport
- Camere pentru nefumători
- WiFi gratuit
- Camere de familie
<

Camere

Junior Suite - Building A
Petite Room - Building A
Romantic Room - Building A
Senior suite - Building A
Standard Twin - Building B